in

Помощ в кризисна ситуация: Камен Воденичаров спасил Слави Трифонов преди време

Колаж: "Нова Варна"

Актьорът Камен Воденичаров призна каква случка е станала преди време на път към Бургас. Оказва се, че Воденичаров е помогнал на Слави Трифонов в труден момент. Двамата си пътували съвсем спокойно в колата, когато Слави получил внезапно силно сърцебиене и казал, че умира.

Воденичаров реагирал хладнокръвно. Спрял колата и помолил Трифонов просто да се разходи и да подиша чист въздух навън. Актьорът се опитал да успокои Слави, но той започнал да настоява, че положението е тежко. Тогава Воденичаров откарал Трифонов в болница в Бургас.

В крайна сметка всичко се разминало с паникатака.

„Слави има особено отношение към здравето си. Щом реши, че леко го е клъвнал щъркелът, вече край. Каза, че умира. Накарах го да излезе навън да подиша малко въздух. Но му обясних, че е по-добре да отидем до Бургас, ако иска да умира, поне да е в болница, така щеше да е по-добре“, с чувство за хумор коментира критичната ситуация с днешна дата Камен Воденичаров, пише „Уикенд“.

Водещият в телевизията на Слави е категоричен, че Трифонов е един от малкото му истински приятели, въпреки че са се карали много пъти.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/