in

Днес във Варна „Черно море“ се изправя без капитана си срещу „Лудогорец“

Снимка: Facebook/ МФК "Черно море" - Варна

Заради контузия от днешния двубой отпада капитанът на „моряците“ Даниел Димов. Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 22 футболисти за мача с Лудогорец от 6-ия кръг на efbet Лига, който ще се играе днес в морската столица.

„Моряците“ приемат шампиона на България днес, 20 август, от 21:15 часа на стадион „Тича“. Цената на билетите за срещата е 12 лева и ще се продават на касите на стадиона в деня на мача от 18:15 часа.

В групата за двубоя са Иван Дюлгеров, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Мартин Дичев, Александър Василев, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Росен Стефанов, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Мазир Сула, Алекс Фернандес, Николай Златев, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Пабло Гарсия, Атанас Илиев, Исмаил Иса и Матеус Машадо.

Преди този мач Черно море има 13 точки в актива си от 5 мача, докато шампионите са с 9 точки от четири двубоя.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/