in

След инцидента: Носели кисело мляко на княгиня Калина, защото не била яла

Кадър: Youtube/scan! pay! go!

Припомняме, че наемателят на хотела, пред който се е разиграла случката с княгиня Калина Сакскобургготска, излезе с цветущ разказ относно това какво се е случило, след като тя се блъснала в бариерата с колата си.

Той заяви, че княгинята се е държала неадекватно и агресивно спрямо служител на хотела. След като настъпил инцидента, на княгиня Калина били занесени между 6 и 8 кисели млека, твърди наемателят. Той намекна, че я „тъпчели“ с кисело мляко на паркинга, за да се намали резултатът от пробата а алкохол.

Свидетел: Княгиня Калина се разхождаше боса по паркинга, говореше си сама. Тъпчеха я с кисело мляко (ВИДЕО)

Припомняме, че чрез тест бе установено, че Сакскобургготска се е качила зад волана с повече от 1.5 промила алкохол, но отказа да даде кръвна проба.

Пред Нова телевизия Величка Петрова, служител в Дворец „Царска Бистрица”, коментира думите на наемателя на хотела в Боровец, на чийто паркинг стана инцидентът с Калина Сакскобургготска.

„Представяте ли си кой би изял 6-8 кисели млека. Особено тя, която е 40-50 килограма”, посочи служителката в „Царска Бистрица”.

„Занесох едно мляко, защото не беше яла”, допълни Петрова, като уточни, че за първи път чува, че по този начин може да се промени резултат от проба за алкохол.

По публикацията работи: Пламена Сутева 

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/