in

София Лорен пострада сериозно и я оперираха по спешност

Колаж: "Нова Варна"

Вчера световноизвестната италианска актриса София Лорен е била приета в болница и оперирана по спешност, след като е претърпяла инцидент. Тя е получила няколко фрактури, включително една на бедрената кост, при падане в дома си в Швейцария.

Иконата на италианското кино, която навърши 89 години на 20 септември, падна в банята си и получи няколко фрактури на бедрото, както и сериозна фрактура на бедрената кост.

Именно това е наложило спешната операция, каза източник, близък до актрисата, пред The Hollywood Reporter.

Източникът добави, че има предпазлив оптимизъм относно резултата от операцията и възстановяването на Лорен, което ще включва кратко възстановяване и след това дълга рехабилитация.

Новината за падането на Лорен беше разгласена от ресторант, който тя трябваше да отвори в италианския град Бари на 26 септември – четвъртият такъв ресторант, носещ нейното име. Актрисата трябваше да получи и почетно гражданство на града, но сега всичките й ангажименти в обозримо бъдеще са отменени.

Източници твърдят, че синовете на актрисата Карло и Едоардо са до нея в болницата.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/