in

Прокуратурата поиска доживотен затвор за Орлин, убил и натъпкал Евгения в куфар

Кадър: Vbox7/Здравей България

Припомняме, че преди две години тялото на младата Евгения Владимирова беше открито, натъпкано в куфар, изхвърлен в безлюдна местност край Перник. На първа инстанция приключва делото за убийството на младата жена. На последното заседание мъжът на Евгения – Орлин Владимиров призна какво се е случило – възникнал скандал, при който той я сграбчил, но двамата загубили равновесие и паднали. Тогава Владимиров разбрал, че е убил жена си, но отрече да е планирал убийството.

Прокуратурата поиска от съда да наложи доживотен затвор на подсъдимия Орлин Владимиров. За сочения за негов съучастник – баща му Пламен Владимиров, обвинението иска „лишаване от свобода” между 15 и 20 години.

На този фон, пред Съдебната палата в София днес с искане за доживотна присъда се събраха близки и приятели на убитата, съобщава Нова телевизия.

През октомври 2021 година Орлин Владимиров обяви съпругата си за издирване, а след откриването на тялото в куфар запази мълчание за две години.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/