in

Тошко Йорданов се яви на разпит

Кадър: Facebook/"По света и у нас" - новините на БНТ

Днес стана ясно, че народният представител от ИТН Тошко Йорданов се е явил на разпит в Софийската градска прокуратура (СГП). Това се случва на фона на твърдения на министъра на електронното управление Александър Йоловски, според които му е упражняван натиск.

Припомняме, че часове преди първия тур на изборите на 29 октомври министърът заяви на председателски съвет в НС, че му е бил оказван натиск от Кирил Петков и Божидар Божанов.

За случая разказа самият Йорданов, а пред журналисти допълни, че пред разследващите ще каже същото, което каза и в деня след председателския съвет, съобщава БТА.

Тошко Йорданов заяви още, че на срещата са присъствали вицепремиерът Мария Габриел, членове на Централната избирателна комисия и представители на всички парламентарни групи, с изключение на „Продължаваме промяната – Демократична България“.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/