in

Важна информация от сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР Варна

Снимка: Google Street View

От полицията във Варна съобщиха за възникнал технически проблем, поради който временно се затруднява извършването на административни услуги

Във връзка с възникнал технически проблем в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР Варна, Ви уведомяваме, че извършването на административни услуги, свързани с регистрация на МПС и издаване на СУМПС, е затруднено. Работи се по отстраняване на проблема и се очаква в най-кратки срокове да бъде разрешен.

Предвид възникналия проблем уведомяваме, че администрацията на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР Варна, при необходимост, ще работи с удължено работно време (най-много до 2 часа след приключване на редовното работно време – 19:30 ч.), с цел извършване на заявените услуги.

Наредба за административно обслужване

Чл. 10.

(4) В случаите, когато в служебните помещения има потребители в края на обявеното работно време, работата на ЦАО продължава до приключване на тяхното обслужване, но не повече от два астрономически часа след обявеното работно време.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.