in

Бойко Борисов: Като дойде 6-ти март, ще видите каква ще е ротацията (ВИДЕО)

Кадър: Facebook/Бойко Борисов

„Добър ден! За много години, да сте живи и здрави! Нова година – нов късмет!“, заяви Бойко Борисов в пред журналисти в Бургас

„Сега, благодарение на така наречената „некоалиция“ за всички кметове и населени места се отпускат немалко пари, които са възможни само и единствено заради това, че има правителство. За всички критици на тази „некоалиция“, видяхме какво беше по време на служебните правителства – нямаше бюджети за общините, абсолютно мъртвило, както казваше баба ми. Точка!“, посочи лидерът на ГЕРБ.

„Като дойде 6-ти март, ще видите и каква ще бъде и ротацията. Сега, в тази ситуация е по-добре да се съсредоточим в работа с партиите, хората и структурите. Когато действа подобен принцип на жесток самоконтрол между всички участници в управлението, аз мисля, че това към момента е добро за държавата. Аз каквото мога да помогна, съм го направил и резултатите са видими. Относно всякакви спекулации с тази тема, има ясно разписано споразумение – Денков – Габриел. При ротацията – Габриел – Денков. Мойте хора ако ги питате, ще кажат едно, другите – друго. Миля, че ви отговорих надлежно на въпроса“, добави още той.

За евентуална смяна на министри при ротацията, Борисов каза: „Ще се направи анализ на всеки един. Ако има такива, които не са се справили добре, нямат голям напредък, ще бъдат сменени“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.