in

Джейсън Момоа след развода: В момента дори нямам дом

Снимка: Instagram/prideofgypsies

Световно известният актьор Джейсън Момоа, нашумял най-вече около сериала „Игра на тронове“ и филма „Аквамен“, призна, че е останал без дом, след развода с Лиза Бонет. Актьорът заяви, че в момента живее номадски живот.

Звездата от Аквамен разкри пред Entertainment Tonight, че в момента няма фиксиран дом.

Вместо това той живее „на път“, а феновете остават поразени, когато се появи в малките градове.

Припомняме, че звездната двойка Момоа и Бонет обявиха раздялата си още през 2022 г., като Бонет подаде молба за развод този месец.

В съвместно изявление в Instagram, обявяващо раздялата им, двойката каза: „Споделяме семейната новина, че се разделяме в брака. Споделяме това не защото смятаме, че е достойно за новини, а за да можем да живеем този живот с достойнство и честност.“

Разводът на двойката е уреден само ден след подаването му.

44-годишният актьор каза пред Entertainment Tonight: „Брато, в момента дори нямам дом. Живея на път. И така, отивам в Нова Зеландия за снимките на фентъзи филма „Minecraft“. Надявам се, че всички го харесват.“

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.