in

Райън Гослинг призна за свое голямо разочарование след филма „Барби“

Кадър: Youtube/Warner Bros. New Zealand /Barbie 2023

Райън Гослинг призна, че е разочарован след пренебрежението на Марго Роби и Грета Геруиг. Звездата от Барби каза, че главната роля и режисьорът на филма е трябвало да бъдат признати в категориите за най-добра актриса и най-добър режисьор.

Райън Гослинг изрази разочарованието си, че режисьорът на Барби – Грета Геруиг и звездата Марго Роби не бяха номинирани в две основни категории за Оскар, съобщава The Guardian.

Актьорът, който във вторник беше номиниран за поддържащата си роля на Кен в касовия гигант, определи като „подценяване“, че Геруиг и Роби не са номинирани в съответните си категории и изрази, че е „разочарован“. „Тяхната работа трябва да бъде призната заедно с другите много достойни номинирани“, добави той.

Гослинг каза, че е „толкова щастлив“ за колежката си Америка Ферера, която беше номинирана за най-добра поддържаща актриса за изпълнението си на Глория във филма.

В интервю за Variety, Ферера също каза, че е „невероятно разочарована“, че Роби и Геруиг не са били номинирани в категориите за най-добра актриса и най-добър режисьор. „Това, което Марго постигна като актриса, е наистина невероятно“, каза тя и добави, че Геруиг е направила „почти всичко, което един режисьор може да направи, за да го заслужи“.

Изявлението на Гослинг дойде, след като британският звукозаписен продуцент Марк Ронсън също подкрепи двойката за създаването на Барби, след като самият той и Андрю Уайът получиха номинация за Оскар за най-добра оригинална песен за тяхната силна балада „I’m Just Ken“.

„Няма „само Кен или само Барби – това са Барби и Кен“, каза Ронсън, добавяйки, че Роби е „сглобилa цялото това проклето нещо“.

Церемонията по връчването на 96-ите награди „Оскар“ ще се проведат на 10 март в Лос Анджелис.

Геруиг не беше номинирана за най-добър режисьор, но беше обявена заедно със съпруга си Ноа Баумбах, за най-добър адаптиран сценарий. Докато Роби загуби номинацията за най-добра актриса, но беше призната за най-добър филм като продуцент.

В изявлението си, споделено с американските медии, Гослинг каза също, че е „чест да бъде номиниран“ и е горд, че именно за „изобразяването на пластмасова кукла на име Кен“.

Превод и редакция: Ева Григорян

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/