in

Отпускат 25 000 лв. за млад архитект от Варна, борещ се с коварна болест

Снимка: М. Караколева

По време на заседанието на Общинския съвет във Варна днес беше взето важното решение да бъде отпусната помощ, под формата на финансови средства, на млад мъж

Друго решение от днес е да се отпусне финансова помощ в размер на 25 000 лв. за арх. Иво Димитров. Младият мъж страда от тежко заболяване и има спешна нужда от средства за лечение в Турция.

Млад архитект от Варна се нуждае от помощ в борбата с тежка болест

Освен това Общинският съвет гласува и увеличение на капитала на „ДКЦ V Варна – Св. Екатерина“ с 22 440 лв. Средствата представлява стойността на отпуснатите от общинския бюджет целеви субсидии за извършване на предпроектни дейности и проектиране изграждането на асансьорна уредба и за покупката на три телемедицински устройства за изследвания.

Одобрен бе и застраховател на имуществото на Специализираната болница за активно лечение на онкологични заболявания д-р Марко Антонов Марков – Варна.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.