in

Куриозните случаи от Варна, свързани с чистотата, нарастват (ВИДЕО/СНИМКИ)

Колаж: "Нова Варна"

Множество случаи на недовършена работа по чистотата и безопасността на гражданите има в град Варна. Жителите ежедневно подават сигнали за бездомни кучета, за опасни предмети, но засега няма видимо развитие, а проблемите остават. Ще ви покажем някои от най-куриозните ситуации, които остават да „висят“ безпроблемно.

Най-голям интерес предизвика методът на чистене на улиците. За жалост този пример не е еднократен, а масова практика. ВИДЕО:

@novavarna

#Варна #чистота толкова можем

♬ original sound – Нова Варна

Друг случай е на изкъртена част от фасадата на блок, която седи върху дърво още от бурята преди няколко месеца. Снимка:

Снимка: Facebook

Също в квартал „Чайка“, хората се чудят на една незнайна тоалетна, която седи от доста време, без да има строителен обект или каквото и да е. СНИМКА:

Снимка: Facebook

Друг интересен случай е с така наречените легнали плочки, на центъра на Варна. Възмущението на гражданите не е че има проблем, а че никой не обръща внимание от общината, а те са на пъпа на Варна. Снимка:

Снимка: Facebook

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/