in

Ники Кънчев отново става водещ на „Стани богат“: Обяви какво лично е изискал от екипа (СНИМКИ)

Кадър: bTV

Стана ясно, че Ники Кънчев се завръща като водещ на емблематичната телевизионна игра „Стани богат“.

Обичаният водещ ще задава въпроси на участниците в най-популярната игра за знания от тази пролет.

„Чувството е като да караш колело. Това никога не се забравя. Харесва ми играта. Харесват ми елементите от играта. Харесва ми качването, падането. Това е едно виенско колело. Очаквам най-умните хора в България отново да дойдат тук – в храма на богатството, студиото на „Стани богат“. Лично изисках от екипа да имаме нови, още по-интересни, по-провокативни, по-атрактивни въпроси. Искам всяка вечер зрителите да научават нещо от тази игра. Иначе лично за мен – това е моето завръщане у дома“, заяви Ники Кънчев пред бТВ.

Кадър: bTV

„Целта е да имаме голям победител. Да му помогна, да го хвана за ръка и да го преведа до тези заветни и любими на всички 100 000 лв. Всеки един въпрос съдържа в себе си история, настояще, бъдеще. Ако е за някоя личност, която е важна за България, децата на другата сутрин искам в училище, когато ги посрещна учителят в класната стая, да каже „Ами, чухте ли в „Стани богат“ Ники Кънчев какво каза?“. Това се случваше преди. Искам отново да се случва“, каза Ники Кънчев.

Кадър: bTV

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/