in

След зверското убийство на Пейо: Ето къде настаниха двете деца

Кадър: bTV

Продължава сагата с Пейо, Габриела, тъщата и децата. Припомняме, че мъжът беше удушен в София, а за зверството бяха задържани съпругата му Габриела и тъща му Красимира. Днес бе обявено къде се намират двете деца на Габриела в момента

„Децата в момента са настанени при родителите на Пейо Пеев. Майката ще има достъп до децата си. Връчени са ѝ заповедите и тя знае къде са настанени. Не е прекъсван контактът по телефона“, заяви в ефира на бТВ д-р Надя Танева – изпълнителен директор на Агенция за социално подпомагане.

Жестокото убийство бе извършено преди седмица в София. 44-годишният Пейо Пеев е намерен в опожарен автомобил, а преди това е бил удушен. За убийството са задържани съпругата на Пейо – Габриела Славова и нейната майка Красимира Трифонова. Габриела има две деца, като едното е бебе на 4 месеца, за което бившият депутат от ПП Велико Минков твърди, че е биологичен баща. Основната версия за убийството е спор за родителски права.

Д-р Танева обясни, че е изготвен план за грижи и действие, в който ясно са очертани как по график ще бъдат организирани срещите между майката и децата.

„В началото те ще са задължително в присъствието на експерти, специалисти, социални работници“, каза Танева.

Тъй като семейният кръг на майката е замесен в това деяние социалните работници преценяват, че най-добре би било децата към момента да бъдат настанени в семейството на убития Пейо, като тази мярка може да бъде променена.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/