in

Дивият Запад се пренесе в Стара Загора: Изстрел профуча на кръстовище, след скандал за предимство

Снимка: Pixabay

Див екшън се е завихрил в Стара Загора. От пресцентъра на полицията там съобщават, че на 2 февруари жена е подала сигнал за изстрел на кръстовище. Оказало се, че двама шофьори се скарали за предимство

На 2 февруари в 16:30 ч. във Второ РУ-Стара Загора е получено съобщение от жена, че около 16:20 часа е чула изстрел от огнестрелно оръжие на кръстовище в областния град след спречкване кой е с предимство между двама водачи на два леки автомобила.

Единият мъж възпроизвел изстрел, насочен към гумите, след което двамата водачи се качили в колите си и потеглили. Няма пострадали.

От полицията в Стара Загора посочват, че е установен мъжът, произвел изстрела – 58-годишен, който доброволно предал оръжието – законно притежаван пистолет и е задържан за срок до 24 часа.

Работата по установяване на всички факти и обстоятелства по случая продължава в рамките на започнато досъдебно производство по чл. 325, ал. 3 от НК.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.