in

Варненец алармира: Този стълб за улично осветление е опасен за живота, а наоколо редовно се събират деца (СНИМКИ)

Снимки: Т. Нинов

Читател на медия „Нова Варна“ се свърза с екипа ни, за да сигнализира за опасен, по негови думи, стълб за улично осветление, намиращ се в кв. „Св. Иван Рилски“, гр. Варна. Ето какво съобщи варненецът:

„Здравейте, на административен адрес гр. Варна, кв. „Св. Иван Рилски“, бл. 28, пред вх. Б, има опасен за живота и здравето стълб за улично осветление, стълбът е изгнил в основата си до средата и се е наклонил. Намира се непосредствено пред народно читалище „Искра-1924″ където всяка вечер има родители с малки деца. Моля да предприемете незабавни и адекватни мерки по обезопасяването му. Прикачвам снимки на стълба. Сигнал за неработещото осветление съм подал още в на 08 декември 2023 година. До сега няма работещо улично осветление“.

Снимка: Т. Нинов
Снимка: Т. Нинов

Посредством медията ни, варненецът Т.Н. се надява случаят да придобие гласност и да бъде взет под внимание преди да се стигне до нещастен случай.

По негови думи не само този стълб във Варна е в подобно състояние и трябва незабавно да се вземат мерки.

След сигнал до медия „Нова Варна“: Премахнат е опасен стълб, но има ли все още опасност? (СНИМКА)

Свои сигнали, идеи и предложения за градската среда във Варна може да изпращате чрез платформата signali.novavarna.net  както и по имейл на: press.novavarna@gmail.com

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.