in

Меле на кей в Сидни заради Тейлър Суифт: Баща ѝ и журналист в пряк сблъсък

Колаж: "Нова Варна"

След края на австралийското турне на поп звездата Тейлър Суифт, медиите очаквали нейното пристигане с яхта на кей. Нетърпението от тяхна страна да снимат звездата, докато тя вървяла с антуража си от кея към две чакащи коли, довело до инцидент.

51-годишният журналист Бен Макдоналд обвини 71-годишния Скот Суифт, че го е ударил по лицето на кей в Сидни. Въпреки това той заявява, че не се е нуждаел от медицинска помощ.

Сблъсъкът се е случил във вторник, след като г-н Суифт и поп звездата слезли от яхта на кея, съобщава БиБиСи.

Видеоклип, публикуван от австралийски медии, показва как певицата, която е скрита под чадър, се разхожда с баща си и охраната по Neutral Bay Wharf около 02:30 ч. местно време.

Представител на певицата не отговори на молбата за изявление относно нападението. Но каза, че двама журналисти са се държали агресивно към бащата на звездата, като са се опитвали да минат през него и още двама охранители, за да се доберат до Тейлър, съобщиха местни медии.

„Там имаше около четирима или петима охранители и в един момент един от американските бодигардове започна да тика чадъра си в мен и фотоапарата ми. Някой друг се затича към мен и ме удари в лявата част на лицето. Първоначално си помислих, че това е австралийска охрана, която се опитва да бъде героят на момента пред американците, но както се оказа, това беше бащата на Тейлър“, разказва Бен Макдоналд пред Асошиейтед прес.

Г-н Макдоналд каза още, пред Би Би Си, че певицата вече е влязла в кола, когато г-н Суифт „връхлетял“ и го нападнал.

„Правя това от 23 години и не съм попадал в ситуация някой да ме удря така“, каза той и добави, че не е провокирал инцидента.

Провежда се разследване по случая.

Превод и редакция: Ева Григорян

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/