in

Върнаха книжката на жена, която уж дрифтирала в двора на КАТ: Запалиха свещичка, забучена върху парче торта

Колаж: "Нова Варна"

Жената от Сливен стана жертва на фалшиво обвинение, че е дрифтирала в двора на КАТ. В крайна сметка съдът е решил, че престъпление няма и наказателното постановление е отменено. Жената разказва, че е била без книжка една година и 4 месеца

До връщането на книжката обаче се стигна след ходене по административни мъки и дълго обикаляне по лаборатории и психиатрии, които са категорични, че Марияна Мундрова отговаря на всички изисквания за водач на МПС.

Старши инспектор Екатерина Цветкова от КАТ-Сливен обясни пред Нова телевизия, че на 1 март, когато е подадено заявлението за връщане на книжката, не е бил представен целият набор документи, а само копие на удостоверението за психическа годност.

Сега, когато са подадени всички документи, Марияна Мундрова получи свидетелството си за управление на МПС. В двора на КАТ беше запалена и свещичка, забучена върху парче торта, по повод рождения ден на Мундрова.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/