in

Кирил Петков за Бойко Борисов: Да не прехвърля отговорността на другите партии

Кадър: БНТ

Съпредседателят на ПП Кирил Петков призова Бойко Борисов и ГЕРБ да не прехвърлят отговорността за съставянето на правителство на другите партии в парламента

„Борисов да не прехвърля отговорността на другите партии. Той е първа политическа сила в момента. През цялата кампания заявяваше, че ще е водеща стабилна партия за управлението на България. Сега да демонстрира, че зад тези думи е имало смисъл”, коментира съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков в кулоарите на НС.

„Следващият път, когато събори поредното правителство и не си спази уговорката, да има предвид, че съставянето на кабинет е по-трудно, отколкото разрушаването му”, заяви още Кирил Петков.

Атанас Атанасов декларира, че коалицията ПП-ДБ е сплотена. „Ще бъдем изключително ефективна опозиция”, каза народният представител.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/