in

Кървава сцена в София: Питбул събори бебешка количка и уби померан

Снимка: Pixabay

Питбул извърши брутално нападение над малко куче в София. За случилото се разказва потребител във Фейсбук групата „Групата на Овча Купел 1,2 и стара част“. 

Той казва, че е станал очевидец на кървавото нападение, случило се във вечерта на 19 юни.

„Към 20:30 на чешмичката на „Монтевидео“, един огромен питбул, воден от жена без намордник, захапа померан, воден от двойка с малко дете, и започна да го души. За съжаление не успяха да го отърват от захапката, въпреки, че 10 човека бяха скочила върху него и собственика на померана го биеше с юмруци. От блока слезе момче и го напръска с лютив спрей и едва тогава питбулът пусна“, посочва очевидецът.

„Кутрето беше неподвижно, но все още дишаше, когато тръгнаха към ветеринарна клиника“, разказа човекът, който добавя, че и двете кучета са били на каишка, но питбулът е дръпнал собственичката си и тя не е успяла да го удържи.

От коментарите стана ясно, че малкото кученце не е оживяло, а количката с бебето дори се е обърнала и паднала, съобщава Блиц.

„За съжаление кученцето ни не оцеля.. Нямаме думи, с които да изкажем безхаберието и изобщо цялата ситуация… Количката с бебето също така падна на пътя и слава Богу, че бебето след посещение в „Пирогов“ се потвърди, че е добре“, казва собственичката на померана, сопълвайки че няма да остави нещата така.

„Полицията беше уведомена, ще се пусне жалба, както и всички съседи от сградата ни ще ни подкрепят в изгонването на това куче, което застрашава всички и се оказа, че това е пореден случай със същото такова“, допълва разстроената жена.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/