in

Атанас Атанасов попита президента защо има снайперисти по оградата на двора на Бойко Борисов

Кадър: Vbox7/Здравей България

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов попита президента Румен Радев защо има снайперисти около къщата на Бойко Борисов в Банкя 

„В публичното пространство преди няколко дни се появиха снимки на снайперисти, които се намират по оградата на двора на Бойко Борисов. Това притеснява страшно много хора, залят съм от телефонни обаждания и то не от случайни хора. Тъй като тези мерки се вземат от една комисия, където поне двама от членовете са хора, назначени от вас, не знам дали сте информиран за това, но ако в навечерието на съставянето на правителство, има някаква висока степен на опасност към мандатоносителя, това е изключително важен проблем за държавата. Моля, ако имате информация, това трябва да бъде публично споделено“, заяви Атанас Атанасов в края на консултациите за съставянето на редовно правителство на ПП-ДБ при президента.

„По принцип имам информация, когато има по-голям риск в сферата на сигурност. Но мисля, че конкретика, специално когато касае заплаха за физическо лице, не бива да става публична информация. Това е мой принцип, но да, ще говоря със службите за сигурност, за да изискам такава информация, за която вие споделихте“, отвърна президентът на отправения въпрос.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/