in

Любящ баща се нуждае от 60 000 евро, за да пребори рака

Колаж: "Нова Варна"

Тази година по Великден семейството на Борислав е застигнато от смразяваща новина. Точно на този светъл празник става ясно, че той е болен от рак на стомаха.

„Нямах никакви симптоми. Аз съм шофьор и просто усетих последните 4-5 дни, че нямам сила, че нещо се случва и отидох на лекар“, споделя Борислав пред Нова телевизия.

Прекарва 10 дни в болница, където не получава необходимото лечение. Успява да замине за Турция, където започва химиотерапии, но за да продължи лечението е необходима сумата от 60 000 евро.

„Когато отидох в Турция първия път, аз отидох много зле. Беше ми се подул много коремът, беше пълен с вода. Краката ми също се бяха подули много, ама много много, трудно дишах, измарях се много и хемоглобинът ми беше паднал 0“, посочи Борислав.

Той е баща и съпруг на 44 години. До скоро плановете и мечтите му са били за почивка на морето, а сега желанието му е да оздравее и да види как синът му расте.

Всеки, който има желание и възможност да помогне, може да го направи ТУК.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/