in

Никос Вертис дебютира във Варна. Не пропускайте незабравимото музикално събитие

Снимка: SKYMUSIC BULGARIA

Варна се готви за грандиозен концерт на Никос Вертис със сцена невиждана за България по размери, звук и светлинни ефекти! Гръцката звезда ще пее пред хиляди на 24 август в Морската столица.

Това лято Варна за първи път ще бъде разтърсена от завладяващите и чувствени песни на гръцката суперзвезда. Никос Вертис е най-известната гръцка музикална звезда и любим гръцки изпълнител на българската публика. На 24 август в Морската градина под Пантеона варненци и гостите на града за първи път ще се насладят на уникалния тембър на гръцката икона.

На сцената на красивата морска градина във Варна гръцката суперзвезда ще изпълни, както всичките си най-големи хитове, така и някои от новите си песни под съпровода на собствен оркестър. Неговите хитове, емоционални текстове и невероятна харизма винаги създават незабравимо преживяване за всички присъстващи. Очаква се той да изпълни най-големите си хитове като „An Eisai Ena Asteri“, „Thelo na me nioseis“ и“S‘Agapao“, които винаги са последвани от вълнение на женската част от публиката и светлините на мобилните телефони.

Концертът ще бъде представен в невероятната атмосфера на Морската градина под Пантеона. Това ще бъде едно различно преживяване и спектакъл, който не е представян досега в България. Организаторите обещават незабравима атмосфера и различно изживяване от това, което сме виждали досега в България.
За ВИП МАСИ: +359 893999990
Билети за концерта на Никос Вертис на 24 август във Варна можете да намерите тук.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/