in

Ще събере ли подкрепа проектокабинетът? Желязков: Предложеният от мен състав не е от поредните, а от проверените министри (ВИДЕО)

Кадър: БНТ

Парламентът ще гласува предложения от ГЕРБ-СДС кабинет на Росен Желязков. Кандидатът за премиер представи структурата на проектоправителството.

„Предложеният от мен състав на правителство има основна политическа задача да възстанови ефективното управление, за да се преодолеят следните дефицити – дефицит на доверието и легитимността, дефицит на целеполагането и целепостигането, дефицит на правоприлагането“, заяви кандидатът за премиер с първия мандат Росен Желязков.

„Пътят на единението е труден, но сме длъжни да го извървим в името на избирателите“, подчерта Желязков.

„Предложеният от мен състав не е от поредните, а от проверените министри. Ако съберем подкрепа, ще работим честно и почтено. Ще поправя повреденото и неработещото!“, коментира още Желязков.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.