in

Баща и син нападнаха и биха полицаи

Снимка: МВР

Баща и син от ломското село Долно Церовене са задържани за възпрепятстване на полицейски служители да изпълнят служебните си задължения.Това съобщиха за медия „Нова Варна“ от полицията.

На 06.07.2024 г. от ЕЕН 112 постъпил сигнал за унищожаване и повреждане на лек автомобил пред частен дом в селото, който бил посетен от двама служителите на РУ Лом. След като униформените служители съобщили на 40-годишния собственик на имота, че трябва да извършат оглед на лекия автомобил, той и 22-годишният му син нападнали полицаите, като започнали да ги блъскат и им нанесли удари в областта на гърба и главата.

Служителите са освидетелствани в МБАЛ Лом. С полицейска заповед бащата и синът са задържани за 24 часа в РУ Лом. При извършения оглед на местопроизшествието от пристигнала на място дежурна оперативна група на РУ Лом е установено, бащата и синът нанесли множество удари с твърди предмети и нанесли материални щети на оставения в двора на дома им лек автомобил „Ауди А4“, собственост на видински жител. По случая са образувани две досъдебни производства.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/