in

17-годишният, пребил беззащитната жена в Перник, остава в ареста

Снимка: Facebook/Станислав Владимиров

От Апелативна прокуратура – София съобщават, че непълнолетният обвиняем за причиняване на средна телесна повреда на жена в гр. Перник остава в ареста. Припомняме, че 17-годишният младеж нападна 56-годишната жена с юмруци и ритници, след което тя изпадна в кома.

В кома е изпаднала жената, пребита от младежи в Перник: Ето какъв разговор имали преди побоя

Днес, 31.07.2024 г., по искане на Районна прокуратура – Перник съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 17-годишен обвиняем за причиняване на средна телесна повреда.

В хода на разследването по образуваното досъдебно производство е било установено, че на 29.07.2024 г. на ул. „Юрий Гагарин“ в гр. Перник обвиняемият нападнал жена. Извършителят й нанесъл удари с юмруци в областта на лицето и главата, както и ритници с крака в областта на тялото и главата.

На пострадалата е причинена средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на челюст и в разстройство на здравето, временно опасно за живота.

Престъпното деяние е извършено по хулигански подбуди.

Разследването по делото продължава под надзора на прокуратурата.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.