in

Откриха тялото на 20-годишен младеж от Варна на скалист бряг

Снимка: Pixabay

Поредна трагедия по българското Черноморие. За случая съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас за медия „Нова Варна“

От полицията съобщават, че на 4 август около 20:10 ч. в Районно управление – Царево е получено съобщение за това, че на скалистия бряг на нос Рохи в землището на Царево, е открито тялото на удавен мъж.

Установено е, че това е 20-годишен варненец. Тялото му е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава.

Припомняме, че през изминалия месец от пресцентъра на ОДМВР-Бургас съобщиха за два случая на удавени мъже. Единият е на 41 години, а другият – на 31

На 16 юли около 20.50 ч. в Районно управление – Руен е получено съобщение за инцидент в района на язовира на с. Люляково, при който се удавил 41-годишен мъж от селото. При извършения оглед видими следи от насилие не са констатирани. Тялото на мъжа е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас.

На 16 юли, също около 20.50 ч. в Районно управление – Созопол е получено друго съобщение за инцидент, този път в района на плаж „Хармани“, под ресторант „Шатрите“, при който се удавил 31-годишен мъж от Кнежа. При извършения оглед видими следи от насилие не са констатирани. Тялото на мъжа е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.