in

Важно за АМ „Хемус“: Какво се случва днес?

Снимка: Google Street View

От пресцентъра на ОДМВР-Шумен съобщават за медия „Нова Варна“, че днес (6 август) ще има временна организация на движението по участък от АМ „Хемус“

На 6 август 2024 година за времето след 13:30 часа на АМ „Хемус“ в участъка от км 364-979 до км. 368+930 на територията на община Нови пазар, ще има временна организация на движението.

Това се случва поради свързване на пилотни въжета за реконструкция на електропровод.

От полицията в Шумен призовават водачите на МПС да се движат в посочения участък с повишено внимание, да спазват въведените ограничения с пътни знаци и стриктно да изпълняват указанията на полицейските служители.

На 6 август, от 10:30 ч. до 18:00 ч. за подмяна на стълбове на електропровод ще се ограничава движението на АМ „Хемус“ в района на Каспичан при 366-ти км, съобщават от АПИ.

На 7-и август в същия часови интервал временно ще се спира трафикът при 363-ти км на АМ „Хемус“ и при 135-ти км на път I-2 Русе – Шумен – Варна.

Спирането на движението е за изпълнение на строително-монтажните работи и ще се извършва на интервали от 15 минути, за да не се образуват колони от автомобили.

Трафикът ще се регулира от екипи на „Пътна полиция“. Участъците ще се сигнализирани с необходимите пътни знаци.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/