in

Катастрофа затвори временно главен път София – Варна: Има тежко пострадал

Снимки: Мердин Берберов Колаж: "Нова Варна"

Пътният инцидент се е случил в участъка на разклона за великотърновското село Момин сбор. Все още се изясняват причините.

Катастрофа затвори временно главен път София – Варна в участъка на разклона за великотърновското село Момин сбор, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР – Велико Търново.

По първоначална информация са се ударили три леки автомобила. Има един тежко пострадал, който е откаран в „Спешна помощ“ в старата столица, предава БТА.

Екипи на полицията пренасочват леките автомобили през селата Пушево и Леденик, а товарните превозни средства изчакват на място. Причините за произшествието са в процес на изясняване.

През седмицата от 30 септември до 6 октомври в област Велико Търново в ОД но МВР са регистрирани общо 33 пътнотранспортни произшествия, шест от които тежки. При тях няма загинали, седем души са пострадали.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/