in

Труп изплува от река Тунджа

Кадър: Vbox7/Новините на NOVA

Стана ясно, че тяло на млад мъж е изплувало а от река Тунджа в района на село Веселиново.

По информация от говорителя на областната дирекция на полицията в Ямбол Татяна Павлова, тленните останки са на обявения по-рано за издирване Николай Илиев. Жертвата е на 34-годишна възраст, предава БТА.

Не се съобщават повече подробности около случая. Районът е бил обхождан и вчера, и днес от служители на реда и от граждани.

В сряда сутрин от Областната дирекция на МВР в Ямбол обявиха официално, че младият мъж се издирва, след подаден сигнал от близките му. Съобщено било, че издирваният напуснал дома си в село Веселиново на 6 октомври.

Тунджа (в древността Тонзос, Тонзус) е река в Южна България, области Пловдив, Стара Загора, Сливен, Ямбол и Хасково и Турция, вилает Одрин. Дължината ѝ е 390 km, от които 349,5 km на българска територия, която ѝ отрежда 3-то място сред реките на България, след Дунав и Искър. Река Тунджа е най-големият приток на Марица.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/