in

На спирка в Добрич намушкаха с нож юношески национал по футбол: Опериран е във Варна

Снимка: Facebook/ФК "Добруджа 1919" - фен страница

Футболистът на „Добруджа” и националния юношески тим Стефан Трайков беше намушкан с нож на автобусна спирка в Добрич. 19-годишният спортист е откаран по спешност в болница във Варна, където е опериран. Сигнал за инцидента е подаден от Центъра за спешна помощ, където е приет към 7.00 ч. на 12 октомври. Нападението се е случило в центъра на град Добрич.

Във връзка с нападението са задържани двама мъже – на 23 и 30-годишна възраст. По-възрастният, за когото се предполага, че е нанесъл прободните рани, е бил в изпитателен срок по присъда за притежание на наркотици. Полицията го издирва два дни, предава Нова телевизия.

Футболистът е бил намушкан няколко пъти в коремната кухина.

Пристигналите на място полицейски екипи установяват, че е възникнал спор, който е прераснал в конфликт между две компании.

„Призоваваме за най-строги наказания за извършителите на този опит за убийство! Призоваваме институциите да се събудят и да спрат да си затварят очите за вечерните сбирки на различни „рейсъри“, пияни и дишащи балони (а и не само) пред Стоматологията, за които целият град знае! Нека този тормоз бъде спрян, нека Добрич да не става все по-страшен за нашите деца! Бързо възстановяване, Стефчо! С теб сме!“, пишат във фен страницата на ФК „Добруджа 1919“.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/