in

Любовна драма в Бургас! Мъж преби приятелката си, крещейки „Мая, обичам те!“ (СНИМКА)

Снимка: "Флагман"

Снимка: „Флагман“

За около 10-ина минути в една от най-оживените градски градинки на Бургас – тази между Старата поща и жп гарата, се разигра сцена, достойна за филм на ужасите, съчетан с любовни чувства и първичен инстинктр предаде „Флагман“.

Репортер на „Флагман“ стана свидетел на втората част от екшъна на живо, за първата част ни разказаха очевидци, които са видели следното:

Слабото момиченце се движеше с едрия млад мъж по тротоара пред Старата поща, усещаше се, че между двамата има някакво напрежение. Изведнъж той я грабна и я вдигна във въздуха, след което я стовари върху плочките. Ритна я в лицето. Момичето започна силно да крещи за помощ. Обадихме се на тел. 112. Младежът се държеше като подивял.

Той остави момичето на тротоара и тръгна в посока градинката, беше бесен, неясно защо. Помогнахме й да стане. Тя пое също към градинката. Явно двамата е трябвало да хванат автобус от спирката срещу Транспортна болница. Затова тя опита, пълзейки почти, да го последва. Той се обърна, отново се върна и започна да я бие.

За щастие се притече едър млад мъж, който успя до голяма степен да го озапти (едрият мъж е един от известните строителни предприемачи в Бургас, когото репортерът на Флагман.бг завари на място, ред. бел.).

Това, което Флагман.бг видя след 3-4-атата минута от започването на екшъна, бе рязко набиване на спирачки на полицейска кола пред спирката, от нея изскочиха двама полицаи, за които в тълпата от наруили се сеирджии бяха нужни не повече от 5 секунди, за да идентифицират бияча. Попитаха да го дали има документ за самоличност.

След отговора му:„Не! Не съм длъжен да нося!” момичето, с разкървавена дясна половина на лицето, заяви, че е била пребита от този човек. Полицаите мигновено повалиха посочения с пръст, а тълпата ревеше одобрително: „Арестувайте го!”.

В това време жертвата, наистина слабичка – около 40-килограмова млада жена, поясни, че живеели заедно, но той се държал лошо с нея. Не само днес. Не стана ясно какво е провокирало побоя, тъй като ченгетата поведоха хулигана към полицейската кола.

Той псуваше органите на реда, наричайки ги „пенсионери и баби”, след което обаче внезапно смени настроението в минорно и изригна в отчаяни трели: „Мая, обичам те! Виж какво направи сега!Погледни в какво ме превърнаха куките”.

В това време обаче трети униформен беше повел в противоположна посока жертвата и се опитваше да я успокои. Въпреки че бе цялата подута от ударите по тялото, Мая изведнъж даде храгон и хукна към любимия си. Преди да успеят да го натикат в патрулката, тя крещеше на полицаите: „Аз сгреших, пуснете го, нищо не ми е направил!”.

В отговор на това любимият продължаваше да вика на полицаите да го оставят за миг, за да се сбогува с нея.

Ченгетата обаче бяха безкомпромисни и не дадоха на „Ромео и Жулиета” възможност да се сбогуват. Всичко това се разигра пред около 30 зрители на спирката.

Снимка: „Флагман“

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов