in

Читателка от Каменар: От седмица живеем в бунище! Няма кой да изчисти боклука около контейнерите (СНИМКИ)

Получихме сигнал от наша читателка относно голямо количество разпилян боклук около контейнерите за смет в близост до нейното местожителство в Каменар.

Жената ни изпрати снимки, на които ясно се вижда разпиленият навсякъд боклук в и около контейнерите за смет.

По нейни думи положението е такова от вече повече от седмица.

Не е нормално да има толкова много боклук ОКОЛО контейнерите, а те да са до половината, има начупени стъкла които не са никак малко и пръснати габърки...“, споделя ни тя.

Читателката ни е притеснена, не само от боклука, който вижда от седмица, но и поради фактът, че множеството начупени стъкла на пътя могат да навредят на гумите на автомобила и. Освен това, тя ни сподели за опасенията си, че може да „плъзне някоя зараза“ и да достигне до семейството и, което живее в близост до контейнерите.

„Минават да чистят улиците само когато наближи времето за помощите…. В кой век живеем? И мисля, че не аз и семейството ми трябва да метем стъклата по улицата, за да си предпазим гумите на колата….„, разказва читателката ни.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов