in

Търсят нов концесионер на централния варненски плаж

Снимка: Министерство на туризма

Това става ясно от обявена открита процедура на сайта на Министерство на туризма, търгът ще се проведе на 4 февруари

На 04.02.2020 г. в сградата на Министерството на туризма – гр. София, ул. „Съборна“ № 1 от 11:00 часа ще се проведе открита процедура за определяне на концесионер на морски плаж „Варна – централен“, община Варна, област Варна, наричан по-нататък „обект на концесията”.

Документацията е достъпна за всички участници на интернет страницата на Министерството на туризма, директория „Обяви и търгове“, поддиректория „Открити процедури за възлагане на концесии“.

Заявления с приложения и оферти за участие в процедурата съгласно условията на документацията се приемат и регистрират всеки ден от 08.01.2020 г. във времето от 10:00 до 12:00 часа до 12:00 часа на 03.02.2020 г. в сградата на Министерство на туризма, гр. София, ул. „Съборна“ № 1, стая № 61 , етаж № 6.

В откритата процедура може да участва всяко физическо и юридическо лице или обединение на такива лица, подали заявления с оферти в горепосочения срок, за които не са налице основания за изключване по Закона за устройството на Черноморското крайбрежие, условията и реда за провеждане на откритата процедура и другите действащи нормативни актове, свързани с дейността.

Размерът на минималното годишно концесионно възнаграждение е 137 322 лв. без ДДС, а срокът на договора е 20 години.

Избраният кандидат ще трябва да осигури водно спасяване, здравно и медицинско обслужване, санитарно-хигиенно поддържане на морския плаж, обезопасяване по прилежащата акватория и да предостави услуги от обществен интерес.

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/