in

Варненец открадна инвалидна количка и я продаде

Снимка: BNews

На 14.06. т.г., е постъпил сигнал за това, че от дома на възрастна и неподвижна жена е извършена кражба на инвалидна количка, антидекубитален дюшек, старинен часовник и други вещи, съхранявани на втори етаж от къща, намираща се на ул. „Поп Христо Върбанов“ във Варна. Това предадоха от пресцентъра на ОД на МВР Варна, за „Нова Варна“.

След проведени незабавни оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установено, че извършител на деянието е Ю.П. (44 г.) от Варна, добре познат на органите на реда.

Задържан е също С.С. (34 г.), който е подпомогнал последващата продажба на вещите. Мъжете са задържани за срок до 24 часа.

Вещите, обект на кражбата, са намерени и предстои да бъдат върнати на собственика им.

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов