in

Актуална пътна обстановка

Снимка: Нова Варна

Пътните настилки са мокри, на местата са със снеговалеж, в планинските и усойни райони – частично заснежени, заледени и обработени.

Температурите са в интервала от – 4° до +10°. Времето над цялата страна е облачно.

Вятър духа в областите Силистра, Разград, Добрич, Варна, Шумен, Русе, София, Бургас, Ямбол и Смолян, съобщиха от пресцентъра на АПИ за Нова Варна.

Слаб дъжд вали в областите Кърджали, Хасково, Варна, Пловдив и в районите на Чирпан /обл.Ст.Загора/; Тополница, Златарево, Сандански, Сатовча, Гоце Делчев, Катунци и Голешево /обл.Благоевград/;

Слаб снеговалеж в областите Габрово, Велико Търново, Ловеч, Кърджали, Смолян, Търговище, Добрич, Разград, Шумен, Варна, Перник, Кюстендил, София, Бургас, Ямбол и в районите на „Петрохан“; Криводол /обл.Враца/; Котел /обл.Сливен/; пр. „Република“, пр. „Шипка“ и Гурково /обл.Ст.Загора/; Предел, Попови ливади, Добринище, Баня, Черна Места и Разлог /обл.Благоевград/; в планинската част на обл.Пазарджик; Студенец, Паничково и Лъки /обл.Пловдив/; Тополовград /обл.Хасково/.

В Бургас и региона временно са въведени ограничения за движение на МПС по път III-908: Движението по път III-908 Варовник – Вълчаново ханче от км 20+000 до 39+200 е ограничено на МПС над 10 т. поради стесняване на пътното платно; Път III-908: Движението по него от разклона за с. Варовник до кръстовището с път II-79 от км 22+400 до км 39+300 е ограничено за МПС над 10 т поради намален габарит на пътното тяло; Път III-7306: Движението по Черница – Сунгурларе – Чубра е ограничено за МПС над 10 т поради намален габарит на пътното тяло в срок до 31-ви декември.

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов