in

Ето каква е месечната наградата от играта на “Нова Варна” и кой я спечели (СНИМКИ)

Победителят за месец август в ежемесечната ни игра “ИЗПРАТИ, СПОДЕЛИ И СПЕЧЕЛИ” е Мария Белева.

Читателката на “Нова Варна” Мария Белева се обърна към нас, за да изрази възмущението си от безхаберието на Община Варна. По сигнал „Къде е най-мръсната детска площадка във Варна (СИГНАЛ/СНИМКИ)“ – Мария Белева, получава наградата на главния спонсор за месец август– Лазерна епилация DionaPro Варна.

Статията по случая може да прочетете ТУК .

Наградата е ваучер за процедура Hydrafacial MD®Elite, технология от ново поколение за комплексна грижа за лицето- единствена в България. Повече за уреда може да прочетете в сайта – https://www.dionapro.com/bg/

или да посетите Фейсбук страницата им: https://www.facebook.com/DimiProdanova/

Консултации на тел: 0889 766 575 или 0882 330 698

Адрес: ул. „Владислав Варненчик“ №109

Не спирайте да изпращате Вашите сигнали до медия „Нова Варна“.

Победителят за месец НОЕМВРИ отново ще има възможност да грабне супер награда от PIZZARO.BG – две фамилни пици по избор. Насладете се на автентичния наполитански вкус! 

Мисията на Pizzaro е да наложи автентичния неаполитански вкус, който се изразява в тънкото и хрупкаво тесто. Съставките са отлично подбрани и винаги свежи, така че да можеш да усетиш неподправените им аромати. Майстори пицари всеки ден приготвят прясно тесто на ръка по оригинална рецепта от областта Кампания, Южна Италия.

Разгледайте ТУК: www.pizzaro.bg

 

Втората награда, която ще спечелите е промочек Варна- Free Time&Shopping – чекова книжка с отстъпки (от 10% до 50%) в различни заведения, услуги, развлечения и магазини.

Книжките на Промочек Варна могат да спестят на ползвателите си 100, 200, 500, 1000лв.+ в зависимост от ползването им (къде и колко). А Вие може да ги поръчате през www.promochecks.eu

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/