in ,

Кандидатите на ВМРО във Варна: Ще браним българските интереси в ЕС(СНИМКИ)

снимка Мердин Берберов, Нова Варна

Да представят своите приоритети в надпреварата за Европарламента снощи във Варна бяха кандидатите от ВМРО – Българско национално движение – водачът на листата Ангел Джамбазки, ген. Димитър Шивиков и Андрей Слабаков, както и юристът Иво Пазарджиев. Специален гост, на концерта на Илия Луков, организиран от воеводите, бе лидерът на партията, Красимир Каракачанов

снимка Мердин Берберов, Нова Варна

С ваша помощ на 26 май ще продължим да браним България и българските интереси. Това каза във Варна вчера водачът на листата на патриотите от ВМРО БНД, Ангел Джамбазки. Той заедно с други представители на листата за кандидатите за европейски парламент бяха специални гости на концерта на Илия Луков на входа на Морската градина. Специален гост на концерта беше и лидеръг на воеводите, вицепремиер и министър на отбраната,  Красимир Каракачанов.

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

По думите му ВМРО на предстоящите избори ще се бори за ЕС съставен от суверенни и равноправни държави. Но това няма да стане с безлични депутати и еврочиновници, а с бойци като кандидатите от листата на ВМРО. Според Каракачанов в последните години Евросъюза налага политики, които унищожават нормалните държави.

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

Ние не желаем да бъдат потъпквани изконните ни християнски и семейни ценности, не желаем и не сме канили хиляди мигранти на територията на страната ни, не искаме да променяме културата си , защото това е нашата ценност, каза още той. И припомни, че  на 26 българите не бива да се отдават на внушения, че евроизборите нямат значение, а да пратят в европарламента хора, които наистина ще бранят интересите на страната.

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

Пет години бранихме интересите на България, и с ваша помощ на 26 май ще продължим да го правим, каза водача на листата Ангел Джамбазки. Той припомни битките, които България води  и ще продължава да води – срещу плана Макрон, срещу двойните стандарти, както и основната битка за повишаването на доходите на българите.

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

На 26 май ние не просто отиваме на европейски избори. Ние отиваме, за да покажем, да заявим, българското родолюбие и патриотизъм в наше лице. Ние обединяваме хората. Няма по-голяма коалиция от българския патриотизъм. Няма по-силен извор на патриотизъм от тази листа, която ние Ви представяме, с всичките лица, които виждаме в нея. Напред и нагоре, да живее България, заяви пред варненци Ангел Джамбазки.

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

Заради нас има ограда по границата с Турция. Заради нас има политика на нулева миграция. Заради нас няма пакт за миграция. Заради нас няма Истанбулска конвенция. Заради нас се отвориха и темите за двойните стандарти в храните и за възстановяване на отбранителните способности на Българската армия. Всичко това е част от нашата национална кауза, каза пред симпатизанти Ангел Джамбазки.

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

Аз съм режисьор и съм от гражданската квота в листата, но като такъв искам да променя филма наречен „Европейски съюз“ Трябва да се променят слабите актьори в този филм, каза във Варна режисьора и кандидат за евродепутат, Андрей Слабаков. Това е битка с опита да бъдат подменени нашите ценности, каза още той.

За ген. Димитър Шивиков на първо място са българските интереси, а после всичко останало.

Ние браним България както от вътрешни посегателства, така и от външни. Тоест тези от нас, които бъдат изпратени в Европейския парламент, които избере българският народ, ще защитават само и единствено интересите на страната ни. Защото това заслужава нашият народ, категоричен бе Шивиков.

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

Десетки варненци се включиха инициативата най-дългото хоро по време на концерта на Илия Луков и танцьорите от „Шарена гайда“

 

ПП ВМРО-БНД е с номер 3 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. 

 

 

 

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева