Eто кой е победителят от месечната игра на “Нова Варна” и какво печели?

снимка facebook
снимка facebook

Варненката Цветелина Петкова е победителят в месечната игра за месец юли на “Нова Варна” .

По неин читателски сигнал, придружен със снимки, изпратени на редакционният ни имейл през месец юли, медията ни пусна материал със заглавие “Варненка: Системата за електронни билети е недостъпна”. Темата е актуалният напоследък проблем с неработещата автоматизирана система за продажба на билети в градския транспорт на морската столица. Повече четете тук

Цветелина Петкова спечели четири пропуска за Ретро музей Варна, който е и месечният спонсор на играта на “Нова Варна”.

Снимка Нова Варна

Спонсорът на играта ни през август ще бъде “Лира” ООД. Представената от тях награда за месец август е комплект на Bosch , който включва отвертка с пълен набор от 38 накрайника.

Снимка “Лира” ООД

 

Лира се занимава с производство и търговия в сферата на машиностроенето. При нас ще откриете голямо разнообразие на крепежни елементи, черни и цветни метали, инж. пластмаси, ръчни и ел. инструменти, измервателна техника, индустриална химия, пневматика, инструменти и пособия за обработка на камък, абразиви и много други. Предлагаме богат асортимент от артикули на световни марки като: Bosch, Makita, Dewalt, Wurth, Index, Mob&Ius, Klingspor, Stanley, Sola и др. Лира предлага висококачествени решения за домашния майстор и професионалиста!

Онлайн магазина на Лира може да видите тук: https://www.lira-bg.com/%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_varna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Операцията на малкият Стели от Варна е успешна

Снимка: Pixabay

Почти половината българи не могат да си позволят лятна ваканция