in

Защо Хари навлече коледен костюм (ВИДЕО)

кадър youtube

Канцеларията на принц Хари потвърди, че той и семейството му ще бъдат в Канада за коледните празници.

Хари, съпругата му Мегaн и 7-месечният им син Арчи ще пропуснат традиционното коледно събиране, организирано от кралица Елизабет в имението ѝ Сандрингам.

Представители на Бъкингамския дворец потвърдиха, че семейството на Хари е в Канада, но не дадоха повече подробности, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. Преди да се омъжи за Хари, Мегaн е живяла дълги години в Канада, където се снима в сериала „Костюмари“. Канадският премиер – Джъстин Трюдо, приветства семейството с публикация в Туитър.

„Принц Хари, Меган, Арчи, всички ние ви пожелаваме спокоен и приятен престой в Канада“, написа той. „Тук сте сред приятели и винаги сте добре дошли“, добави Трюдо.

Съпружеската двойка си взема почивка от кралските задължения, отбелязва Асошиейтед прес. Хари беше казал, че той и брат му принц Уилям в момента се намират на различни места.

В същото време от Кенсингтън пуснаха снимка на принц Хари, облечен като Дядо Коледа, както и видео, в което отправя коледни пожелания към деца.

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/