in ,

Граждани от Варна на „бунт“! Заведение превзе квартала им (СНИМКИ)

Жителите на т.нар. „генералски“ улици на Червения площад във Варна побесняха срещу непрестанно разширяващото се заведение в района.
Във социалната мрежа Facebook потърпевшите изразиха мнение, че са доста обезпокоени както от действията, така и от отношението на собственика на заведението „Крамер“…/Използваната снимка е Илюстративна от протест през 2013 г. /
Ето какво написаха:
НАГЛОСТТА КРАЙ НЯМА
„Крамер“ преляха чашата! Кой им дава да се държат феодално в квартала. Преминаха през всички метаморфози на бизнеса в България, фирмата оцеляват и вероятно това според тях им дава права да се държи феодално, господарски и надменно към хората от квартала. С течение на времето „Крамер“ обсеби все повече и повече общински площи, като нито е ясно как точно става това, нито има някакви логични или други основания за това. Демонстрират само близост със силните на деня. От една наглед симпатична сладкарничка в квартала, днес имаме налице търговски обект, разширил се направо грозно. В крайна сметка обаче хората на град Варна не са толкова прости. Ние желаем около домовете ни да има красиви детски площадки, които са обсебени от въпросната фирма, чисти и проходими тротари. Тези тротоари обаче днес са заети от безкрайните маси и масички, които собственикът е натрупал навсякъде по протежението на тротоара. Струпаните постройки наистина не дават добра и приветлива визия на квартала…
ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ! В момента се готви подписка до кмета на района.
Ще посетим приемния ден на кмета на район „Приморски“, за да се запознаем с документите, които дават права на „Крамер“ да обсебва площи и да лишава хора от условия за разходка и почивка. Припомняме, че функцията на едно районно кметство е преди всичко социална и в името на удобството на гражданите, а не печалба на всяка цена.

Ние също ще следим отблизо случая и ще ви информираме за неговото развитие…

Припомняме, че това е мнение на граждани и не отразява мнението на медията „Нова Варна“. Ако има отговор  ще ви информираме.

Публикацията е споделена в група: Форум Варна: https://www.facebook.com/groups/forumvarna

Публикувано от Дамян Дамянов